بر اساس نتایج منتشر شده در نشریه فورچون، طول عمر بسیاری از موسسات، حتی به اندازه نصف عمر طبیعی یک انسان نیست! یک سوم شرکت هایی که در سال 1970 جزو 500 شرکت بزرگ دنیا بوده اند، در سال 1983 از بین رفته بودند!
از جمله دلایل اصلی شکست سازمان های بزرگ در عرصه رقابت را می توان تکرار مکرر اشتباهات، فقدان نگاه یکپارچه به سازمان، جزیره ای عمل کردن واحدها و ... دانست. اما شاید عدم آمادگی ذهنی مدیران و کارکنان سازمان برای پذیرش تغییر و تحولات مورد نیاز، اصلی ترین دلیل باشد. چراکه عموم انسان ها به دلايل متعدد و مختلف، مقاومتي دروني در مقابل تغيير از خود نشان مي دهند. مطالعات انجام شده نشان مي دهد كه انسان ها تنها وقتي در راه تغيير و تحول قدم برمي دارند كه فهم و درك روشني از دلايل تغيير داشته باشند.
بر همين اساس، مديران و محققين علوم مديريت در دهه هاي پاياني قرن گذشته توجه ويژه اي به امر تغییر آگاهی و يادگيري نمودند. پس از تلاشهاي زيادي كه در ايجاد روش هايي براي ايجاد يادگيري در بُعد فردي انجام شد، تئوري هاي يادگيري جمعي نيز در اختيار همگان قرار گرفت که نهایتاً منجر به مطرح شدن تئوری مشهور سازمان يادگيرنده توسط آقاي پيتر سنگه، به عنوان يكي از انقلابي ترين تئوري هاي مديريت قرن بيستم گردید.
نظريه سازمان يادگيرنده به عنوان یکی از نظریههای مدیریت تغییر و تحول، به دنبال ایجاد فضايي است كه افراد ضمن درك نقش سازنده خود در حركت سازمان، در يك فرايند توام با افزايش آگاهي و يادگيري مستمر، آماده هماهنگي با تغيير و تحولات سريع محيط پيرامون خود و تسريع در دستيابي سازمان به اهداف استراتژيك، باشند.
برای کسب اطلاعات بیشتر، بروشور سمینار را دانلود نموده و یا با شماره تلفن 22636128-021 تماس حاصل فرمائید
©2024 . کلیه حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد. طراحی سایت آرمان اندیشان ویرا